RTVA Tähti

Kevään tuplakisaturnee päättyi lauantaina Lohjalle Tarja Hiissan ja Raili Sonninen-Korhosen radoille. Tuttuun tapaan treenattiin edeltävällä viikolla ihan joka päivä, ja kisoihin kurvattiin hallin kautta. Ei ollut väsymyksestä tietoakaan ekalle radalle lähtiessä, lämpätessä Tähti tuntui tosi hyvälle, mutta kehään mennessä se meinasi taas innostua vähän liikaakin. 

Hyvin saatiin kuitenkin pidettyä päänupit kasassa. Rata oli taattua Tarja Hiissaa kaikkine kepposineen – tykkään kyllä kaikista tuomareista eniten näistä Hiissan hauskoista radoista. Nytkin rata alkoi edessäperuutuksella kohti seuraavana tehtävänä olevaa sarjahyppyä. Etukäteen pelotti että mahdutaanko tekemään ison koiran kanssa peruutus tuossa välissä, mutta mahtuihan se kun lähdettiin vaan tarpeeksi aikaisin peruutukseen. Kaikki muutkin herkut radalta löytyi, eli putki  (jonka edessä puolenvaihto) ja merkille lähetys. Ykkösen virheitä tuli 5 kappaletta (vino), joten radalta 95 pistettä ja RTVA!

Toka radalle lähtiessä ei enää ihan niin kauheasti jännittänyt ja pystyin jopa nauttimaan radan tekemisestä. Päivä oli pitkä, reissuun oltiin lähdetty jo yhden maissa ja toka startti oli joskus seitsemän jälkeen illalla, mutta Tähdestä ei onneksi virta lopu kesken. Oli se jo pikkuisen tasaantunut ja meno tuntuikin tosi hyvältä. Ihan helppo tämäkään rata ei ollut, mutta muuta virhettä ei tullut kuin 2 x kontr., eli 98 pistettä ja voitto tältä radalta. 

Vähän oli haikeakin olo kisoista lähtiessä kun olin miettinyt että lopetetaan rallihommat valioitumiseen, tai ainakin siihen asti että tulee uudet säännöt ja päästään opettelemaan uusia tehtäviä. Mutta katsotaan nyt, äkkiähän tuon kaivaa sitten naftaliinista jos sille tuntuu. Tehtävät Tähti osaa, ja vihdoin näyn löytäneen oikean tavan kisoihin valmistautumiseenkin. Uskomattoman nopeasti kyllä saatiin valiotulokset kasaan; parin viikon välein kolme kisapäivää, ja kuusi rataa joilta kaikilta saatiin yli 90 pistettä. Eniten arvostan kumminkin Tähden lunkia käytöstä kisapaikoilla ja sitä että se ei ikinä hyydy vaan tekee aina hommia mielellään.

Valioitumisrata


Kommentit

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus